Veel gestelde vragen (FAQ)

Wij proberen alles zo duidelijk en helder mogelijk uit te leggen, heeft u geen antwoord kunnen vinden op onze website dan kan deze FAQ u misschien op weg helpen. Mocht u er alsnog niet uit komen, neem contact met ons op wij staan u graag te woord.

Vragen me betrekking tot bestellen en opzeggen

Q: Hoe kan ik overstappen en klant worden van MASATel?
A: Door naar ons overstap formulier te gaan (klik), kunt u overstappen van telefonie provider.

Q: Kan ik van ISDN naar VoIP, of kan ik mijn analoge lijn overzetten op VoIP?
A: Ja u kunt elk gewenst nummer migreren naar VoIP, het enige vereiste is een internet verbinding. Mocht u niet in het bezit zijn van een internetverbinding dan kunnen wij dit uiteraard voor u in orde maken, samen met onze partners zorgen wij voor een stabiele en goede internetverbinding op uw kantoor.

Q: Hoe lang duurt het voor mij bestelling uitgeleverd wordt?
A: De levertijd is afhankelijk van het gewenste product, dit kan variëren van 24 uur (bij nieuwe aansluitingen) tot 2 weken (bij bestaande aansluitingen). Wanneer u een exact indicatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Q: Wat voor contractstermijn hanteren jullie?
A: Wij houden niet van wurgcontracten, daarom kun je bij ons elke maand opzeggen. Wij zijn van mening dat wij kwalitatief goede diensten leveren tegen scherpte tarieven, dus wij hebben er alle vertrouwen dat wij u als klant kunnen behouden.

Q: Wij willen als bedrijf een maatwerk telefonieoplossing, kunnen jullie hier ons een helpende hand in bieden?
A: Uiteraard kunnen wij u helpen met uw telefonie vraagstuk, wanneer u specifieke wensen heeft komen wij graag bij u langs om het met u te bespreken. Na deze afspraak maken wij een offerte en beginnen we aan de klus.

Betalingen van abonnementen

Q: Hoe en wanneer wordt mijn abonnements geld in rekening gebracht?
A: Betalingen worden bij ons middels een SEPA-incasso afgeschreven, hiervoor wordt bij de overeenkomst een machtingsformulier verstrekt en moet u ons bij de bank machtigen om geld van uw rekening te mogen schrijven. U kunt ervoor kiezen om de factuur zelf over te maken, hiervoor komen er wel extra administratie kosten bij a € 1,75 excl. btw.


Contact gegevens

Aerts IT Group B.V.
Druivenstraat 25
NL-4816KB Breda

WHATSAPP : 06 - 58065380
NL GRATIS : 0800 - AERTSIT
NL : +31(0)76 - 80 80 204
BE : +32(0)38 - 08 01 31

Wij zijn officieel geregistreerd als aanbieder van openbare elektronische communicatiediensten bij de ACM.

ACM.NL

Registratie nr.: 943405


Copyright © 2024 Aerts IT Group B.V.   |   alle rechten voorbehouden   |   Privacy verklaring & Algemene Voorwaarden
Software producten, SaaS oplossingen en de VoiP platform software worden onder licentie gebruikt van Aerts RM&I Holding B.V.